top of page

Nieuwe uitdaging: Creative Photography


Tijdens de laatste workshops een nieuwe kijk op fotografie ontdekt; Creative Photography.

Met de camera zie je dingen in de natuur welke je met het blote oog in eerste instantie niet ziet. Dit geeft in de beelden een geheel nieuw perspectief waardoor je toch anders gaat kijken. De workshops met Theo Bosboom hebben daar zeker in bijgedragen en zijn voor mij zeer waardevol geweest om anders te leren kijken. Deze maanden waarbij de lente kleuren weer in volle glorie tot zijn recht komen ga ik me bezig houden met macro fotografie waarbij de nadruk zal liggen op creatieve beelden.

Straat fotografie staat ook op het programma in Rotterdam en Amsterdam met ondersteuning van Fokko Muller. De kijk op het dagelijkse leven in de "grote stad" geven mooie uitdagende beelden waarbij de mens centraal staat in het straatbeeld. Dit is toch één van de mooiste maar lastigste onderwerpen in de fotografie.

Binnenkort meer op mijn website: www.robertdame-photography.com

bottom of page